A Számtechnikus csomagajánlatai

Már nem csak alkalmanként szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásaimat, vagy csak szeretnéd a költségeidet előre tervezni, és még spórolnál is kicsit?

Akkor itt a megoldás számodra!

felkialtojel

Nézd meg a csomagjaimat, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet!

F4 csomag

F8 csomag

F12 csomag

Hány órát tartalmaz? 4 8 12
Emailes segítség igen igen igen
Telefonos segítség igen igen igen
Skype-os segítség igen igen igen
Weblap automatikus
mentése?
no_red igen
havi 1x
igen
havi 2x
Reagálás ideje 2 munkanapon belül 1 munkanapon belül 4 munkaórán belül
Felhasználható 2 hónapig 4 hónapig 6 hónapig
Mennyibe kerül? 30 000 Ft + ÁFA 56 000 Ft + ÁFA 70 000 Ft + ÁFA

Mit jelent mindez?

A csomagok eltérő ideig használhatók fel. Az órákat előzetes egyeztetés alapján tudod igénybe venni. A "reagálás ideje" azt jelenti, hogy az időpontegyeztetés a megadott időn belül megtörténik és nem azt, hogy annyi idő alatt meg is oldom a problémát. Amennyiben a problémát a saját hibámból adódóan nem tudom a vállalt időn belül elvégezni, úgy a megoldásig eltelt plusz órák díjai nem kerülnek felszámításra.

Figyelem, a csomag az összes 1 órás informatikus szolgáltatásra felhasználható!

Garancia van?

Természetesen GARANCIA VAN. Az általam elvégzett munkák után garanciát vállalok, ezek feltételei a következők szoftveres munka esetén: ha nem változik a szoftveres környezet, nem frissülnek programrészek, modulok, de nem az átadáskori módon működik a szoftver (weboldal modul, stb.), akkor azt minden esetben ingyen kijavítom. Hardveres munka esetén gyártó garancia szerint lehet eljárni.
Amennyiben a problémát a saját hibámból adódóan nem tudom a vállalt időn belül elvégezni, úgy a megoldásig eltelt plusz órák díjai nem kerülnek felszámításra.

Kupont felhasználhatok?

Természetesen! Ha van Számtechnikus, vagy Számpatikus kuponod, amit még nem használtál fel, akkor az beváltható. Csak annyit kell beírnod a kupon kód mezőbe, hogy SZAMTECHNIKUS, vagy SZAMPATIKUS. Megrendeléskor természetesen a neved alapján kerül ellenőrzésre, hogy valóban jogosult vagy-e a kedvezményre.

Mi fog történni a megrendelés után?

A megadott e-mail címre azonnal érkezik egy levél, ami a fizetési információkat tartalmazza. Az összeg beérkezése utána azonnal kiállításra kerül számlád, amit eljuttatunk neked. A megadott határidőn belül (2, 4 vagy 6 hónap) bármikor fordulhatsz a Számtechnikushoz a problémáddal. Ő a probléma jellegétől és a saját leterheltségétől függően, de minden esetben a "reagálási időn" belül tájékoztat, hogy mennyi időn belül tudja megoldani a dolgot.