Infomankó

egy órás informatikusKellene egy új számítógép vagy laptop, de azt se tudod, merre indulj el?

Bedöglött a nyomtatód, és tanácsra lenne szükséged, hogy milyet vegyél?

Eltévedtél a tabletek világában, és nem találod a kiutat?

Esetleg hálózatot szeretnél bővíteni, szükséged lenne egy szerverre, és egy emberre aki ezt le is koordinálja?

 

Ilyenkor jól jön egy Infomankó!

A Számtechnikus egy rövid igényfelmérés után utánajár, hogy milyen eszközt lenne érdemes vásárolnod, elmondja milyen lehetőségeid vannak, és természetesen ha kéred, akkor be is szerzi és szereli mindezt neked.

 

Hogyan tudod igénybe venni ezt a szolgáltatást?

A jelentkezési űrlap kitöltése után egy munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot, és felmérem mire is lenne szükséged. Fizetés mindig utólag, a munkával töltött órák száma alapján történik utalásos vagy készpénzes számla ellenében.

 

Ki is az a Számtechnikus?

fb_profil_150331Fülöp Károly informatikus vagyok. Egyik fő küldetésemnek azt tartom, hogy minden kisvállalkozó számára közérthető nyelvre fordítsam le a sokszor oly bonyolultnak tűnő informatikai szakzsargont. Én nem vagyok egy elvarázsolt kocka, hanem biztosan emberi nyelven fogok veled kommunikálni.

Az egy órás informatikus szolgáltatásomat is azért hoztam létre, hogy segítsek ha valaki elakad a számítástechnika világában, és gyors kisegítésre van szüksége.

 

Oké, de mennyibe kerül mindez?

Az egy órás informatikus órabére 8.000 Ft + ÁFA (azaz bruttó 10.160 Ft). Lehetőség van több órás bérletet is vásárolni, tehát jól gondold meg, hogy csomagban nem olcsóbb-e, részletekért kattints ide!

Tudod mennyi pénzt veszítettél már azon, hogy esetleg nem megfelelő eszközt „sóztak rád” a boltban? Arról nem is beszélve, hogy hány értékes munkaórád ment már rá a technikai kütyük keresgélésére, amit számodra sokkal értékesebb munkák megszerzésére/elvégzésére is fordíthattál volna? Lehet, hogy egész napod ráment valamire, mert sehogy sem sikerült megoldanod, én pedig fél óra alatt átlendítelek ezen a problémán. Spórolj velem időt és pénzt!

 

Mi történik az űrlap kitöltése után?

A jelentkezési űrlap kitöltése után egy munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot, és felmérem mire is lenne szükséged.