PC buherátor

egy órás informatikusVan egy számítógéped, ami lassú, vagy úgy gondolod vírusos, vagy csak meghülyült az elmúlt napokban?

Van egy tabod, vagy notebookod ami zizi?

Esetleg nincs rendszergazdád és egyszerűen már több pénzt veszítesz azzal, hogy magad csinálod, mint hogy kiszerveznéd?

 

A PC buherátor szolgáltatást erre való!

A Számtechnikus egy rövid igényfelmérés után felvázolja a lehetőségeket, hogy mit lehet a problémáddal tenni. Optimális esetben valamilyen távoli eléréssel (TeamViewer, Skype asztal megosztás, stb.) orvosolhatóak a problémák, azonban az esetek nagy részében elkerülhetetlen a személyes találkozás. Ezek jellemzően 1-4 óra alatt elvégezhető munkák, tehát ezeknek megfelelő árakkal számolhatsz (óradíjakról lentebb olvashatsz). Természetesen, ha több időt vesz igénybe, akkor azt mindenképpen jelzem, a kasszánál nem fog meglepetés érni.

Vigyázz! Ez nem 0-24-ben végzendő rendszergazdai szolgáltatást, azt ugyanis nem vállalok.

 

Hogyan tudod igénybe venni ezt a szolgáltatást?

A jelentkezési űrlap kitöltése után egy munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot, és egyeztetünk egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot. Eljöhetsz személyesen a Csepel központjában lévő irodánkba, de akár Skype-on keresztül is konzultálhatunk, amelyik számodra kényelmesebb, illetve amit az adott probléma megkíván. Fizetés mindig utólag, a munkával töltött órák száma alapján történik utalásos vagy készpénzes számla ellenében.

 

Ki is az a Számtechnikus? 

fb_profil_150331Fülöp Károly informatikus vagyok. Egyik fő küldetésemnek azt tartom, hogy minden kisvállalkozó számára közérthető nyelvre fordítsam le a sokszor oly bonyolultnak tűnő informatikai szakzsargont. Én nem vagyok egy elvarázsolt kocka, hanem biztosan emberi nyelven fogok veled kommunikálni.

Az egy órás informatikus szolgáltatásomat is azért hoztam létre, hogy segítsek ha valaki elakad a számítástechnika világában, és gyors kisegítésre van szüksége.

 

Oké, de mennyibe kerül mindez?

Az egy órás informatikus órabére 8.000 Ft + ÁFA (azaz bruttó 10.160 Ft). Lehetőség van több órás bérletet is vásárolni, tehát jól gondold meg, hogy csomagban nem olcsóbb-e, részletekért kattints ide!

Nem akarsz feleslegesen fizetni az informatikusodnak, aki csak a lábát lógatja? Vagy nem is tudsz megfizetni egy rendszergazdát, ezért magad próbáltad újratelepíteni vagy vírusirtani a gépedet? Ráment egy csomó munkaórád, amit számodra sokkal értékesebb munkák megszerzésére/elvégzésére is fordíthattál volna? Szervezd ki ezt a melót megfizethető áron, spórolj velem időt és pénzt!

Mit mondtak, akik már kipróbálták az 1 órás informatikust?

Janka
Karcsi nagyon türelmes és segítőkész, minden amatőr kérdésemre válaszol.

Képes kézrátétellel számítógépet gyógyítani és még olyan érthetetlen szoftveres problémát is megoldott a laptopunkon, aminél mások valószínűleg rég feladták volna a próbálkozást. Csak ajánlani tudom!

Janka – hormonmentes.hu

Mi történik az űrlap kitöltése után?

Egy munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot emailen vagy telefonon keresztül, és egyeztetünk egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot.

 

One Comment

Comments are closed.