Weblapfelderítő

1oraslogo

kerdojelVan egy weboldalad, ami már réges-régen készült és eltűnt a készítője?


Vagy magadnak készíted egy ingyenes weblapkészítővel, de elakadtál és napok óta nem jutsz egyről a kettőre?


Esetleg csak egyszerűen már több pénzt veszítesz azzal, hogy magad csinálod, mint hogy kiszerveznéd?


WordPresses az oldalad és valamelyik bővítmény nem megy, nem magyar, vagy csak aktualizálni kellene? 

kerdojel
Esetleg egy nagy frissítést szeretnél végezni rajta, de egyedül nem megy?


Hiányzik egy funkció, vagy rosszul működik?


Érdekes a WordPress, de senki sem mutatja meg a trükköket?

Akkor válaszd a Weblapfelderítő szolgáltatást!

A Számtechnikus egy rövid igényfelmérés után felvázolja a lehetőségeket, hogy mit kell a weboldalon rendbetenni, és ad egy árajánlatot is. Ezek jellemzően 1-4 óra alatt elvégezhető munkák, tehát ezeknek megfelelő árakkal számolhatsz (óradíjakról lentebb olvashatsz). Természetesen, ha több időt vesz igénybe, akkor azt mindenképpen jelzem, a kasszánál nem fog meglepetés érni.

Vigyázz! Ez nem komplett weboldal készítést takar, ha mégis arra van szükséged, akkor kérj egyedi árajánlatot tőlem!

Hogyan tudod igénybe venni ezt a szolgáltatást?

A jelentkezési űrlap kitöltése után egy munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot, és egyeztetünk egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot. Eljöhetsz személyesen a Csepel központjában lévő irodánkba, de akár Skype-on keresztül is konzultálhatunk, amelyik számodra kényelmesebb, illetve amit az adott probléma megkíván. Fizetés mindig utólag, a munkával töltött órák száma alapján történik utalásos vagy készpénzes számla ellenében.

 

Ki is az a Számtechnikus? 

fb_profil_150331Fülöp Károly informatikus vagyok. Egyik fő küldetésemnek azt tartom, hogy minden kisvállalkozó számára közérthető nyelvre fordítsam le a sokszor oly bonyolultnak tűnő informatikai szakzsargont. Én nem vagyok egy elvarázsolt kocka, hanem biztosan emberi nyelven fogok veled kommunikálni. Az egy órás informatikus szolgáltatásomat is azért hoztam létre, hogy segítsek ha valaki elakad a számítástechnika világában, és gyors kisegítésre van szüksége.

 

Oké, de mennyibe kerül mindez?

Az egy órás informatikus órabére 8.000 Ft + ÁFA (azaz bruttó 10.160 Ft). Lehetőség van több órás bérletet is vásárolni, tehát jól gondold meg, hogy csomagban nem olcsóbb-e, részletekért kattints ide! Tudod mennyi pénzt veszítettél már a honlapodon? Hány munkaórát öltél már bele az elkészítésébe, amit számodra sokkal értékesebb munkák megszerzésére/elvégzésére is fordíthattál volna? Lehet, hogy egész napod ráment valamire, mert sehogy sem sikerült megoldanod, én pedig fél óra alatt átlendítelek ezen a problémán. Spórolj velem időt és pénzt!

 

 Mit mondtak, akik már kipróbálták az 1 órás informatikust?

“Honla2p készítés ügyében kerestem meg Karcsit. Szerettem volna egy egyszerű, átlátható, könnyen kezelhető honlapot.

Karcsival könnyű volt együtt dolgozni, mert megértette az igényeimet és több lehetséges megoldást is javasolt.

Karcsi nagyon jó abban, hogy e-mailben is azonnal válaszoljon a kérdésekre és rövid idő alatt megoldja a felmerülő problémákat. Azoknak ajánlom Karcsit elsősorban, akik lelkiismeretes, segítőkész és munkájára igényes szakembert keresnek.”

Imola – www.asztrokinez.hu

 

Mi történik az űrlap kitöltése után?

Egy munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot emailen vagy telefonon keresztül, és egyeztetünk egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot.