Weblapfelhevítő

Weblapfelhevítő

Mert mindenkinek jár egy jól működő weboldal

Elakadtál a weblapkészítésben?

Új funkciót adnál a honlapodhoz?

Modernizálnád a weboldalad?

Összekötnéd egy másik rendszerrel?

"Kösz, de ezt már nem én akarom csinálni!"

Egy vállalkozó életében előfordul, hogy mindent magának csinál, de mindenki elérkezik egyszer arra a pontra, hogy se ideje, se idege nincs arra, hogy még a weboldalát is maga készítse, fejlessze.

Lehet az is, hogy a nagy igyekezetben egy aprónak tűnő, de áthidalhatatlan probléma adódik és jó lenne egy hozzáértő, aki megadja azt a kis lökést, hogy utána minden rendben menjen.

De az is lehet, hogy egy jó hírlevélküldő rendszert kellene beilleszteni a weboldaladra, vagy felpörgetnéd az eladásaid egy külső rendszerrel, akkor jó helyen jársz.

Mit vállal a Számtechnikus?

  • WordPress és Drupal alapú oldalak szerkesztését
  • Listamester és SalesAutopilot rendszerek beágyazását
  • Egyedi fejlesztésű oldalak befejezése, aktualizálása

Hogyan történik mindez?

Első lépésként egy részletes igényfelmérőt kell kitölteni. Ebben meg kell adnod a probléma alapjait, a várható elkészítési határidőt. Ennek megérkezése után a Számtechnikus felveszi veled a kapcsolatot a lehető leghamarabb, de maximum 2 munkanapon belül.

Ezután, ha szükséges, akkor egy több napot is igénybe vevő, sokkal bővebb és részletesebb igényfelmérést követően, felvázolja a lehetőségeket. Ezeknél figyelembe veszi a megvalósíthatósági, marketing és a használhatósági szempontokat is. Ezek után történik meg az árajánlat és a határidő adás.

Ha elkezdődik a közös munka, akkor akár heti rendszerességgel kaphatsz jelentést arról hol áll a munka (ennek sűrűségét a munka mennyisége határozza meg) így mindig naprakész lehetsz az újításokból.

De figyelem, minden elvégzett munka pénzbe kerül, nem vállalok azért garanciát, ha mégsem vezeted be az újításokat, vagy azért ha a munka nem az én hibámból elhúzódik. Ezeknek mindig anyagi következményei vannak.

Oké, de mennyibe kerül?

Előzetes igényfelmérés  30.000 Ft (Az ár alanyi mentes ár!). Cserébe jár egy 20.000 Ft-os kupon, amit utána felhasználhatsz a munka elvégeztével, és ezáltal a végső árat csökkenti, ha az árajánlat elfogadásra kerül. Ha a probléma nem annyira komplex, úgy ilyen esetekben van lehetőség óradíjas konzultációt is kérni, aminek az ára 15.000 Ft /óra.
 

Ki is az a Számtechnikus?

Fülöp Károly vagyok a Számtechnikus, marketingtudatos vállalkozók weblap restaurátora. Egyik fő küldetésemnek azt tartom, hogy minden kisvállalkozónak jól működő weboldala legyen. Én nem egy elvarázsolt kocka vagyok, hanem emberi nyelven fogok veled kommunikálni.

Jelszavam: Mindenkinek jár egy jól működő weboldal!

Mit mondtak, akik már kipróbálták?

Évek óta dolgozunk együtt Karcsival, és amit a legfontosabb kiemelni, hogy tényleg mindig számíthatunk rá, ha informatikai kelepcébe kerülünk. Meleg szívvel ajánljuk azoknak, akik tele vannak ötletekkel, ám amikor azt a gyakorlatban html-nyelvekbe kellene kiönteni, elakadnak. Megbízható, elérhető és figyel a kommunikációra. Ha tudod, mit akarsz, de nem rögtön a Holdat szeretnéd a csillagokkal, jól jársz vele!

Janka – hormonmentes.hu  (2018. év marketingese)

Hogyan érhetem el a Számtechnikust?

A lenti kapcsolatfelvételi űrlapon add meg e-mail címedet, nevedet, weboldalad címét és pár mondatban, hogy mi is a probléma, majd a küldés gomb megnyomása után minden alapinformáció a Számtechnikushoz kerül.

Scroll to Top