Vizuális szerkesztők – Elementor

Ha szeretnél egy szuperül kinéző weboldalt, akkor bizony fel kell kérni egy webdizájnert, hogy készítse el neked azt amiről mindenképpen álmodozol. De ha éppen saját magad készítenéd el WordPress-es weboldalad, és van türelmed és kitartásod, akkor te is tudsz jól kinéző oldalt készíteni. Erre két mód van, vagy egy olyan sablont választasz, ami egészen jól testre szabható, vagy visual page buildert használsz. Ezek a vizuális oldal készítő sablonok közül is az egyik az Elementor, ma ezt fogom nektek bemutatni pár sorban.

Erről már készítettem egy bejegyzést anno, amibe egy 26 perces videó került. Hogy mégis miért vettem elő újra?
Mert készítek egy sorozatot, amiben bemutatok pár olyan bővítményt, mint az Elementor.
Ezeknek az a közös tulajdonságuk, hogy sablontól függetlenül fel tudod építeni a weboldaladat és kapsz a kezedbe egy csomó webdizájn eszközt is. Egy kis gyakorlással könnyen, vagyis könnyebben tudsz olyan weboldalt készíteni ami jól is néz ki, reszponzív és megfelel a Google követelményeinek is.

Bár a WordPress beépített Gutemberg nevű szerkesztője egyre jobb és jobb, még van egy kis előnyük ezeknek a bővítményeknek. Most következzék pár szubjektív pro és kontra szempont, amiért én kifejezetten szeretem ezt a bővítményt használni:

Az elmúlt két év alatt kicsit azért változott az Elementor kezelőfelülete, de azért ide is bedobom a régi videómat.

Az elmúlt két év alatt kicsit azért változott az Elementor kezelőfelülete, de azért ide is bedobom a régi videómat.
Miután újra megnézted mutatok egy pár képet a változásokról.

Miután újra megnézted mutatok egy pár képet a változásokról. Persze a változások nagy része csak a dizájnt érintik, illetve van olyan funkció, ami máshol van.

Ha megtetszett a bővítmény, itt tudod letölteni.

Ha mégis úgy gondolod, hogy segítséget kérsz a weboldalad készítéséhez, akkor kattints ide.

Scroll to Top