Vélemények

2Honlap készítés ügyében kerestem meg Karcsit. Szerettem volna egy egyszerű, átlátható, könnyen kezelhető honlapot.

Karcsival könnyű volt együtt dolgozni, mert megértette az igényeimet és több lehetséges megoldást is javasolt.

Karcsi nagyon jó abban, hogy e-mailben is azonnal válaszoljon a kérdésekre és rövid idő alatt megoldja a felmerülő problémákat. Azoknak ajánlom Karcsit elsősorban, akik lelkiismeretes, segítőkész és munkájára igényes szakembert keresnek.

Imola – www.asztrokinez.hu

JankaKarcsi nagyon türelmes és segítőkész, minden amatőr kérdésemre válaszol.

Képes kézrátétellel számítógépet gyógyítani és még olyan érthetetlen szoftveres problémát is megoldott a laptopunkon, aminél mások valószínűleg rég feladták volna a próbálkozást.

Csak ajánlani tudom!

Janka – hormonmentes.hu

csillaA weboldalam kezelése, frissítése, a felmerülő javítások nagy időveszteséget jelentenek, mivel nem ez a szakterületem. Szívesen átadom nálam hozzáértőbbnek azokat a problémákat, amivel nem sikerült megbirkózni.
Karcsi profin felismeri fél szavakból is a hibát, és már kezeli is a gondot, megkönnyítve ezzel a helyzetemet, hogy a probléma kerek megfogalmazásával se töltsem az időt. Ez a személyes találkozások nagy előnye. Csak rámutatok a kifogásolt részre, és a javítás rögtön megszületik. Amikor feltörték az oldalam, azonnal tudta a megoldást és elhárította a veszélyt. A segítsége gyors, hatékony és szerteágazó ismereteivel nagy terhet vett le rólam. Köszönöm Karcsi!

Csilla – csodavirag.hu

Scroll to Top