Weblapfelhevítő

Mindenkinek jár egy jól működő weboldal

"Kösz, de ezt már nem én akarom csinálni!"

Egy vállalkozó életében előfordul, hogy mindent magának csinál, de mindenki elérkezik egyszer arra a pontra, hogy kiadná egy profinak a weboldal szerkesztés minden gondját.

Ha éppen

Elakadtál a weboldal szerkesztés közben?
Új funkciót adnál a honlapodhoz?
Modernizálnád a weboldalad?
Összekötnéd egy másik rendszerrel?

Lehet az is, hogy a nagy igyekezetben egy aprónak tűnő, de áthidalhatatlan probléma adódik és jó lenne egy hozzáértő, aki megadja azt a kis lökést, hogy utána minden rendben menjen.
De az is lehet, hogy egy jó hírlevélküldő rendszert kellene beilleszteni a weboldaladra, vagy felpörgetnéd az eladásaid egy külső rendszerrel, akkor jó helyen jársz.

Mit vállal például a Számtechnikus?

  • WordPress és Drupal alapú weboldal szerkesztés feladatait
  • Listamester és SalesAutopilot rendszerek beágyazását
  • Egyedi fejlesztésű oldalak befejezését, aktualizálását

Hogyan történik mindez?

Első lépésben töldsd ki a lenti igényfelmérő űrlapot. Ebben meg kell adnod a probléma alapjait és egy várható elkészítési határidőt is. Ennek megérkezése után a Számtechnikus felveszi veled a kapcsolatot a lehető leghamarabb, de maximum 2 munkanapon belül felvázolja neked a lehetőségeket.
Ezek a következők lehetnek:

  • Ha teljesen pontos elképzelésekkel kerestél meg, akkor is szükségem lesz további technikai infókra a weboldalad bővebb felméréséhez. 
  • Ha csak kisebb munkákra, vagy rövidebb javításokra van szükséged, akkor azt óradíjas keretek közt végzem el (15.000 Ft/óra).
  • Ha még nem teljesen tisztult le a kép, mit is szeretnél, akkor ezt a konzultációmat ajánlom neked. 
  • Ha pedig rendszeres karbantartésra van szükséged, akkor vázolom számodra a havidíjas együttműködési lehetőségeket.

Mire számíthatsz ha velem dolgozol?

Mindig figyelembe veszem a megvalósíthatósági, marketing és a későbbi használhatósági szempontokat. Ha elkezdünk együtt dolgozni, akkor akár heti rendszerességgel kaphatsz jelentést arról hol áll a projekt (természetesen ennek sűrűségét a munka mennyisége határozza meg), így mindig naprakész lehetsz. De figyelem, minden elvégzett munka pénzbe kerül, nem vállalok azért garanciát, ha mégsem vezeted be az változtatásokat, vagy azért ha a munka harmadik fél miatt elhúzódik. Ezeknek mindig anyagi következményei vannak.

Ki is az a Számtechnikus?

Fülöp Károly vagyok a Számtechnikus, marketingtudatos vállalkozók weblap restaurátora. Egyik fő küldetésemnek azt tartom, hogy minden kisvállalkozónak jól működő weboldala legyen. Én nem egy elvarázsolt kocka vagyok, hanem emberi nyelven fogok veled kommunikálni.
Jelszavam: Mindenkinek jár egy jól működő weboldal!

Mit mondtak, akik már kipróbálták?

Évek óta dolgozunk együtt Karcsival, és amit a legfontosabb kiemelni, hogy tényleg mindig számíthatunk rá, ha informatikai kelepcébe kerülünk. Meleg szívvel ajánljuk azoknak, akik tele vannak ötletekkel, ám amikor azt a gyakorlatban html-nyelvekbe kellene kiönteni, elakadnak. Megbízható, elérhető és figyel a kommunikációra. Ha tudod, mit akarsz, de nem rögtön a Holdat szeretnéd a csillagokkal, jól jársz vele! ” Janka – hormonmentes.hu   (2018. év marketingese)

Hogyan érhetem el a Számtechnikust?

A kapcsolatfelvételi űrlapon add meg e-mail címedet, nevedet, weboldalad címét és még egy pár fontos infót!

Scroll to Top