Megfelelő keresőt használsz?

Google

Google, avagy a megfelelő keresőt használod?

GoogleAzt hiszem kár vitatni, hogy manapság a google a legnépszerűbb, vagyis a legtöbbször használt keresőporgram az interneten. Szerencsénkre a google tesz is ezért, hihetetlen nagy ökoszisztémát épített köré, hisz van levelezőjök, ehhez naptár. Van drive, ahol dokumentumokat, képeket, tárolhatsz és szerkeszthetsz. Van adwords, ahol hirdethetsz, ezekhez mindenféle elemzőeszközök. Szóval a nagytesó figyel és segít.

BingDe a google használata kényelmes és kézenfekvő, azonban egyre több tiltással találkozunk. Vagy ha olyan képeket szeretnél keresni, ami szabadon felhasználható? Ehhez nyújt segítséget például a bing. Igaz bőven vannak betegségei keresésben, azonban kezd hasonlítani a google-hoz. A bingnek is van térképe, fordítója, webmestereszköze és van fejlett képkeresője.

Yahoo!Az egyk régi személyes kedvencem, a kihalt astalavista után a Yahoo. Már csak azért is, mert vagy 15 éve van ott postafiókom, és nem is szándékozom megszüntetni, míg az meg nem szűnik, vagy én. 😀
De vicctől mentesen a Yahoo nem a mi vizeinken evez, de ha olyan témában keresünk, ami nem hétköznapi nem árt oda is beírni a keresési kifejezéseinket.

De ha olyan helyeken szeretnénk keresgélni, amik a nagy orosz medve szárnyai alatt vannak, annak ajánlom a yandex.ru oldalt. Sokrszor jobb találot ad, mint a Google.
Yandex

Scroll to Top