Nicepage – Nem túl kedves, de annál jobb

A WordPress vizuális szerkesztői sorozat újabb darabját mutatnám be nektek, ez nem más mint a Nicepage. Önmagát Web Design 3.0 egyik éllovasának tartja. Ez a visual pagebuilder plugin nem csak WordPress-hez érhető el, de önálló appként Windows-hoz és MacOS-hez is, valamint van Joomla bővítménye is. Bevallom, hogy nekem most ez az egyik kedvenc szerkesztőm WP alatt, még akkor is, ha néha nyűgös használni.
Kezdésként itt egy videó, ahol megmutatok pár dolgot, hogy is néz ki.

Ha mobilról, vagy tabletről nézed, akkor a videóhoz kattints ide.

Videó lejátszása

Nicepage - akkor most mégsem olyan jó?

Ha egy bővítményről megkérdeznek, hogy jó-e vagy sem, mindig az a válaszom, hogy attól függ mire szeretnéd használni. Ebből is van fizetős verzió, de mi most vizsgáljuk meg az ingyenes változatot:

Amiben verhetetlen

Eddig még sohasem találkoztam ilyen szabad szerkeszthetőségű oldal készítő bővítménnyel. Igazából bármit bárhova helyezhetsz, az ott marad. Játszhatsz a képekkel, hátterekkel, szövegekkel, teljes szabadságot ad, nem olyan szögletes, mint a WP Bakery. Ennek viszont ára van, mégpedig az, hogy minden egyes nézetbe akár többször is ellenőrizni kell, hogy amit az egyikben megcsináltál, az ugyanúgy jól néz-e ki a többi nézetben is. Ez kicsit megnöveli a fejlesztési időt, de az eredmény kárpótol.
Kárpótol, mert szuper pontokat kapsz a Google PageSpeed Insights ellenőrzőjében.
Ha sokat gyakorolsz vele, akkor neked is lehet egy jól működő weboldalad!

Kevés volt a videóban a példa?

Akkor megnézheted az én oldalaimat, amik ebben készültek. A két oldal 2020-ban készült, és további oldalaimhoz is ezt a bővítményt tervezem használni. Ha nagyban szeretnéd látni, kattints rájuk és már töltődik is az oldal.

Ha te is kipróbálnád a Nicepage-et,

akkor itt tudod letölteni.
Ha nem szeretnél vele saját magad bajlódni, esetleg elakadtál a weboldalad készítésével, akkor itt tudsz segítséget kérni.

Scroll to Top